TouwTrein Oudewater

Ontdek Oudewater en omgeving per TouwTrein!

Oudewater heeft naast het prachtige centrum ook een verrassend mooi buitengebied. Met de TouwTrein rijd je in ongeveer een uur vanuit het centrum langs plekken waar je anders niet komt. Wat dacht je van de ruim 500 jaar oude Touwfabriek, de oude contouren van de vesting en het echte polderlandschap met de schitterende natuur langs de lange Linschoten. Onderweg krijg je van de machinist/gids tekst en uitleg over wat je allemaal ziet. De TouwTrein heeft maximaal 13 zitplaatsen.

Tijdens het seizoen – vanaf het eerste weekend van april tot en met het laatste weekend van oktober – kan de trein geboekt worden. De rijtoer kan op meerdere tijden gedurende alle dagen van de week georganiseerd worden. Ook buiten het seizoen en/of afwijkende routes zijn op afspraak mogelijk. Ook kan de TouwTrein ingezet worden bij familieaangelegenheden. Alle ritten gaan alleen door als er een vrijwilliger beschikbaar is.

Kinderen t/m 3 jaar gratis mee op schoot. Kinderen 4 t/m 9 jaar  3,50 p.p.
Volwassenen 10 jaar en ouder  € 7,00 p.p. Te bespreken voor groepen vanaf 4 personen per email info@touwtrein.nl of bel +31(0)640502067.
Meer informatie TIP, Leeuweringerstraat 10, 3421 AC Oudewater. tel:+31(0)348561628  E tip@oudewater.net

De TouwTrein is ook op aanvraag beschikbaar. Wil je een stadswandeling maar lukt het lopen niet meer. Of wil je bijv. een rit met de TouwTrein combineren met een bezoek aan het Touwmuseum? Zoek je een aangename manier om je gasten te vervoeren? Of ben je op zoek naar een gezellige invulling van je familiedag of kinderfeestje?
Stuur even een e-mail, we denken graag met je mee. E info@touwtrein.nl

Voor meer TouwTrein ga je naar de website van de TouwTrein

Deel dit op