Torenbeklimming Grote of St. Michaelskerk

Het silhouet van Oudewater wordt al eeuwenlang mede bepaald door de toren van de Michaelskerk. Deze toren met zijn unieke zadeldak staat in het hoogste en oudste deel van Oudewater.
Door de toren te beklimmen komt u langs de luidklokken en het carillon. Eenmaal boven wacht prachtig uitzicht. Bij helder weer kunt u zelfs kijken tot aan Rotterdam en Utrecht.
Een heel bijzonder uitzicht krijg je als u meegaat tijdens de ochtendbeklimming of juist later bij zonsondergang. En wat te denken van het vieren van Oud en Nieuw boven in de toren: met een glaasje champagne en een oliebol genietend van het vuurwerk.
Zin gekregen om de Michaelstoren te beklimmen? Reserveer een kaartje en  dan zien we je graag op de afgesproken tijd onder aan de toren (Noorderkerkstraat 1)
De torenbeklimmingen o.l.v. een gids vinden plaats op de volgende data:
9 mei (ochtend beklimming), 21 juni (zonsondergang vanuit de toren), 20 juli, 17 augustus, 14 september, 26 oktober en 31 december (Oud en Nieuw).
Kaartjes zijn verkrijgbaar bij het Toeristisch Informatie Punt. Dit kan telefonisch 0348-561628; via mail (tip@oudewater.net) of loop tijdens openingstijden even binnen bij het Informatiepunt.
Natuurlijk kun je ook online kaartjes bestellen.  Klik dan hier
Vergeet u  niet uw kaartje uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de torenbeklimming bij ons op TIP op te komen halen?
Reserveer nu: klik hier

Deel dit op