Stadswandeling in Oudewater

Leeuweringerstraat 10, Oudewater Telefoon +31 (0) 348 561628

Stadswandeling in Oudewater

Oudewater, op het kruispunt van de Hollandse IJssel en de Linschoten, is al sinds de Middeleeuwen een belangrijke handelsplaats. Een wandeling langs het ontstaan van de stad, de sporen van de 80-jarige oorlog, de prachtige gevels van de ‘Gouden Eeuw’ en de industrie laten u kennismaken met de geschiedenis van dit mooiste stadje van het Groene Hart.
U kunt een wandeling maken met een gids, die u van alles kan vertellen over de geschiedenis en de bewoners van Oudewater.
Deze rondleidingen o.l.v. een gids, die starten bij het toeristisch Informatie Punt, vinden maandelijks plaats op de volgende data:
1 april, 9 mei, 2 juni, 13 juli, 16 augustus, 14 september en 27 oktober.
Kaartjes zijn verkrijgbaar bij het Toeristisch Informatie Punt. Dit kan telefonisch (0348-561628); via mail (tip@oudewater.net) of loop tijdens openingstijden even binnen bij het Informatiepunt.
Natuurlijk kunt u ook online uw kaartjes bestellen.
Vergeet u  niet uw kaartje tien minuten voor aanvang van de wandeling bij ons op TIP op te komen halen?

boek hier uw stadswandelaar

Culinaire wandelen in Oudewater

Uiteraard is  er ook in Oudewater de mogelijkheid deel te nemen aan een culinaire stadswandeling.

De naam van dit arrangement is “Happen en Stappen”. Lekker eten in gerenommeerde restaurants en prachtige rondwandelingen onder leiding van een ervaren gids. Meer informatie op de pagina ‘Happen en Stappen‘.

Bekijk onze culinaire arrangement

  • Culinaire stadswandeling ‘Happen en Stappen’

Deel dit op

Zien & Doen in Oudewater en omgeving