Bereikbaarheid

Ga goed voorbereid op weg

Ga goed voorbereid op weg, zonder parkeerstress. Oudewater werkt voortdurend aan een verdere verbetering van de bereikbaarheid en de veiligheid.  Zo blijft de stad leefbaar en bereikbaar voor iedereen. Het mooiste stadje van het Groene Hart ligt vlakbij de afrit 13 Waarder/Nieuwerbrug langs de A12. Voor OV reizigers: Oudewater ligt op de busroute Utrecht-Gouda  (lijn 107) en kent 2 haltes: Molenwal en Tramweg. Het centrum ligt op enkele minuten lopen.

Bereikbaarheid met de auto

A12 vanuit Rotterdam/Den Haag/Gouda

Vanaf de A12 afrit 13 (Nieuwerbrug-Driebruggen-Oudewater). Op de rotonde onderaan de afrit volg de borden richting Oudewater (2e afslag, langs het tankstation). Weg vervolgen tot aan Papekop, onder de spoortunnel door en bij de rotonde rechtsaf (1e afslag) richting Oudewater.

A12 vanuit Utrecht/Woerden

Vanaf de A12 afrit 13 (Nieuwerbrug-Driebruggen-Oudewater). Onder aan de afrit, linksaf. Op de rotonde volg de borden richting Oudewater (linksaf, langs het tankstation). Weg vervolgen tot aan Papekop, onder de spoortunnel door en bij de rotonde rechtsaf (1e afslag) richting Oudewater.