Brasserie Joia

Havenstraat 1-2, 3421 BS  Oudewater | T 0348 567150

Welkom bij Brasserie Joia

In een prachtig historisch rijksmonument gelegen in het hart van onze stad Oudewater, bevindt zich ‘Brasserie Joia’. Dé vermaarde ‘culinaire brasserie’ van het Groene Hart. Een grote voorliefde voor al het moois wat Italië te bieden heeft, is duidelijk op te maken uit zowel de menu- als de wijnkaart.

Maar Brasserie Joia is meer… Brasserie Joia is lunchen, highteaën, lekker borrelen, heerlijk dineren in een sfeervolle omgeving; voor grote partijen of intieme bijeenkomsten. Maar ook voor uw vergaderingen of zakelijke bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Over al deze mogelijkheden informeren we u graag.

Joia betekent in het Latijns ‘vrolijk’. Natuurlijk ook bekend in het Engels als ‘joy’ en in het Frans als ‘joie’. Kortom een universeel synoniem voor plezier in de mooie dingen van het leven. Wij hopen van harte u daarvan te kunnen laten genieten.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen begroeten bij Brasserie Joia.

We werken met dagverse mooie ingrediënten; dat is voor ons de basis van ieder gerecht. Met hier en daar een knipoog naar Italië resulteert dat in smaakvolle culinaire verrassingen. Met wensen wat betreft diëten of allergieën (lactose, gluten etc.) houden wij te allen tijde rekening.

Heerlijk een middag genieten van verschillende soorten verse thee, onder het genot van diverse lekkere gerechtjes! Een uitzonderlijk lekkere soep, gevarieerde op bijzondere wijze belegde sandwiches en uiteraard een schaal met zoete lekkernijen.

Het stadscafé van Joia is de ideale plek om gezellig te borrelen. Lekkere bieren, goede wijnen en diverse smakelijke hapjes, waaronder uiteraard een overheerlijke bittergarnituur, maken het compleet. Maar er valt natuurlijk nog veel meer te kiezen. Kom maar eens een keertje gezellig borrelen!

Bij Brasserie Joia kunt u rustig vergaderen in een ontspannen sfeer. We hebben op de eerste verdieping een ruime zaal waar u met maximaal 24 personen kunt vergaderen.

In overleg kan ook ons gehele restaurant op de begane grond afgehuurd worden (maximaal 80 personen).

Ook kunnen we een aantal arrangementen en buffetten voor u samenstellen, zoals een borrelarrangement, een brasserie- of pastabuffet. En wat denkt u van een ‘walking dinner’? In overleg zijn er vast nog wel meer varianten te bedenken die precies bij uw wens aansluiten. En zolang wij er voor kunnen zorgen dat u plezier beleeft aan de mooie dingen in het leven, doen we dat graag!

Sanne Miltenburg en het team van Joia staan graag voor u klaar!

Deel dit op