In de omgeving

Er is zoveel te zien en te beleven

Wil je weten wat er te zien, te doen en te beleven is in Oudewater en omgeving? Breng dan een bezoek aan het Toeristisch Informatie Punt (TIP) aan de Leeuweringerstraat 10 in Oudewater. Dé plek voor advies voor een bezoek aan onze stad, maar ook voor bewoners met vragen over Oudewater. Bij het Toeristisch Informatie Punt vind je wandelingen, fietsroutes en folders van toeristische bezienswaardigheden. De meeste informatie ligt gratis voor je klaar. Wil je een op maat gemaakt arrangement boeken kom dan langs bij onze adviseurs! Bellen of mailen mag natuurlijk ook. We zijn te bereiken op telefoonnummer +31 (0) 348561628 of per mail: tip@oudewater.net

Over Toeristisch Informatie Punt Oudewater

Het Toeristisch Informatie Punt Oudewater (TIP) is gevestigd in een prachtig 17e eeuws pand, midden in het centrum van Oudewater. Het perfecte startpunt om Oudewater te ontdekken. Een team van vrijwilligers staat klaar om zowel toeristen als inwoners te vertellen over alles wat Oudewater te bieden heeft! TIP Oudewater vindt u midden in het centrum:

Leeuweringerstraat 10
3421 AC Oudewater

TIP is tijdens openingstijden telefonisch te bereiken op  nummer +31 (0) 348561628 en altijd via het e-mailadres tip@oudewater.net

Het boeken van een stadswandeling, Grachtenvaert of bv de Tippie speurtocht voor kinderen, kan via de mail.

TIP Oudewater biedt voor toeristen en bewoners diverse culturele en recreatieve arrangementen, een bijzondere stadswandeling of een Grachtenvaert. In de winkel is een keur aan wandel- en fietsroutes, diverse wegen- en waterkaarten en stadsplattegronden te vinden. Ook verkrijgbaar in de winkel zijn diverse artikelen die te maken hebben met de rijke historie van Oudewater. Leuk als souvenir of om cadeau te doen! Bij TIP Oudewater is de regionale Dinerbon verkrijgbaar in vier verschillende coupures, namelijk € 10, € 12,50, € 25 en € 50.

Volop wandel- en fietsroutes verkrijgbaar

Bij het Toeristisch Informatie Punt zijn gratis wandel- en fietsroutes in en om de stad verkrijgbaar. Rondje Oudewater, een wandeling door het mooiste Groene Hart van Nederland of wandelen door Hekendorp. Er is keuze genoeg.

In Oudewater en omgeving zijn mooie en uitdagende routes gecreëerd voor wandelaars, fietsers, bootjes en auto’s. Of je nu op zoek bent naar rust, natuur, geschiedenis of winkels: Groene Hart biedt voor ieder wat moois.

Toeristisch Informatiepunt Oudewater

Wil je weten wat er te zien, te doen en te beleven is in Oudewater? Wil je meer weten over fiets- en wandelroutes in de omgeving of over leuke arrangementen? Misschien Oudewater vanuit grote hoogte of via het water bewonderen? Loop dan gerust eens binnen. Breng een bezoek aan het Toeristisch Informatie Punt (TIP). De vrijwillige medewerkers adviseren u graag!